Samenstelling

De ombudscommissie Eindhoven bestaat uit een voorzitter en drie leden en wordt ondersteund door een secretaris. De leden zijn onafhankelijke deskundigen die geen binding hebben met de gemeente Eindhoven.

Martin de Kok, voorzitter

Martin de Kok is jurist en lange tijd werkzaam geweest als zelfstandig juridisch adviseur en rechtshulpverlener. Ook is hij voorzitter van het bestuur van Stichting Tilburgse Voedselbank en het Distributiecentrum Voedselbanken Nederland regio Brabant en Zeeland. Daarnaast vervulde hij gedurende meer dan 25 jaar diverse directiefuncties in meerdere bedrijven en organisaties.

Sander Verdonck, plaatsvervangend voorzitter en lid

Sander Verdonck is jurist en doctorandus in de bedrijfswetenschappen. Hij werkt als procesvertegenwoordiger bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst in ’s-Hertogenbosch. Binnen de IND zijn onder meer klantgerichtheid en de informele aanpak in het bestuursrecht zijn aandachtsgebieden.

Carla Vinken, lid

Carla Vinken is advocaat en mediator. Zij voert zelfstandig praktijk gericht op de algemene civiele advies- en procespraktijk en (inter)nationaal contractrecht in het bijzonder. Zij is gekwalificeerd als MfN-registermediator met als specialisatie arbeidsgerelateerde conflicten.

Miriam van Tijn, lid

Miriam van Tijn is jurist en werkt als arbeidsdeskundige bij het UWV onderdeel Werkbedrijf. Zij is lid van de bezwaarschriftencommissie in Goirle en lid van de Raad van Toezicht van een onderwijsstichting RBOB De Kempen.

Annelies Offereins, secretaris

Annelies Offereins is jurist, psycholoog en mediator met een brede kennis van de gemeentelijke overheid en ervaring in het maatschappelijk veld.